IPOPI hírmorzsa

IPOPI 25. évfordulója

AZ IPOPI 25. évfordulóját ünnepli, és mi örömmel ünnepeljük a primer immunhiányosok nagy családjának e fontos mérföldkövét egy új weboldal bevezetésével.

Az IPOPI hálás mindazon szervezeteknek és embereknek, akik részt vállaltak az IPOPI sikertörténetében. Mindenekelőtt szeretnénk köszönetet mondani Bob LeBien-nek, akinek volt elképzelése és átfogó gondolkodásmódjával létrehozta az IPOPI-t, amely egy fantasztikus közösséget jelent, és képviseli a primer immunhiányosok népes családját.

Az IPOPI megalakulása óta jelentősen növekszik. Nyolc évvel ezelőtt az IPOPI-nak 30 nemzeti tagszervezet volt tagja, napjainkban 61 betegszervezetet képviselünk az egész világot behálózóan és a család folyamatosan növekszik.    

Számos dolgot sikerült megvalósítanunk, de még sok teendőnk van, nem csupán a betegek érdekében, hanem az ő bevonásukkal.

Az IPOPI a világ minden táján rendkívül aktív, nagyban hozzájárul a primer immunhiány általános ismertségének növeléséhez. Az új igazgatótanács és egy nagyobb IPOPI munkatársi kör minden eddiginél eltökéltebben építik a mi beteg közösségünk javuló globális ellátási hálózatát.     

Forrás: http://ipopi.org/ipopi-25th-anniversary/